Производот е означен со '12-6-16'

Слика на ВАЈН 12-6-16+МgO+Fe+B (25кг)

ден 800,00

ВАЈН 12-6-16+МgO+Fe+B (25кг)

ВАЈН 12-6-16+МgO+Fe+B (WINE 12-6-16+МgO+Fe+B) Високо квалитетно грануларно органско-хеми...

+ Додади во кошничка

ВАЈН 12-6-16+МgO+Fe+B (25кг)

ден 800,00

ВАЈН 12-6-16+МgO+Fe+B (WINE 12-6-16+МgO+Fe+B) Високо квалитетно грануларно органско-хеми...

+ Додади во кошничка
Слика на ВАЈН 12-6-16+МgO+Fe+B (40кг)

ден 1.280,00

ВАЈН 12-6-16+МgO+Fe+B (40кг)

ВАЈН 12-6-16+МgO+Fe+B (WINE 12-6-16+МgO+Fe+B) Високо квалитетно грануларно органско-хеми...

+ Додади во кошничка

ВАЈН 12-6-16+МgO+Fe+B (40кг)

ден 1.280,00

ВАЈН 12-6-16+МgO+Fe+B (WINE 12-6-16+МgO+Fe+B) Високо квалитетно грануларно органско-хеми...

+ Додади во кошничка
Слика на ДАБЛ ПЕПЕР (DOUBLE PEPPER) 12-6-16+3MgO+6CaO (25кг)

ден 950,00

ДАБЛ ПЕПЕР (DOUBLE PEPPER) 12-...

ДАБЛ ПЕПЕР (DOUBLE PEPPER) 12-6-16+3MgO+6CaO Високо квалитетно грануларно органско-хемиск...

+ Додади во кошничка

ДАБЛ ПЕПЕР (DOUBLE PEPPER) 12-...

ден 950,00

ДАБЛ ПЕПЕР (DOUBLE PEPPER) 12-6-16+3MgO+6CaO Високо квалитетно грануларно органско-хемиск...

+ Додади во кошничка
Слика на ДАБЛ ТОМАТО (DOUBLE TOMATO) 12-6-16+3MgO+6CaO+B (25кг)

ден 0,00

ДАБЛ ТОМАТО (DOUBLE TOMATO) 12...

ДАБЛ ТОМАТО (DOUBLE TOMATO) 12-6-16+3MgO+6CaO+B Високо квалитетно грануларно органско-хем...

+ Додади во кошничка

ДАБЛ ТОМАТО (DOUBLE TOMATO) 12...

ден 0,00

ДАБЛ ТОМАТО (DOUBLE TOMATO) 12-6-16+3MgO+6CaO+B Високо квалитетно грануларно органско-хем...

+ Додади во кошничка