Производот е означен со 'пченица'

Слика на Пченица АНАПУРНА (Anapurna) (25кг)

800,00 ден

Пченица АНАПУРНА (Anapurna) (2...

Озима рана сорта наменета за услови на интензивно производство!

+ Додади во кошничка

Пченица АНАПУРНА (Anapurna) (2...

800,00 ден

Озима рана сорта наменета за услови на интензивно производство!

+ Додади во кошничка
Слика на Пченица АНДИНО (Andino) (25кг)

800,00 ден

Пченица АНДИНО (Andino) (25кг)

Озима средно рана сорта наменета за услови на интензивно производство!

+ Додади во кошничка

Пченица АНДИНО (Andino) (25кг)

800,00 ден

Озима средно рана сорта наменета за услови на интензивно производство!

+ Додади во кошничка
Слика на Пченица АПАЧИ (Apache) (25кг)

800,00 ден

Пченица АПАЧИ (Apache) (25кг)

Озима средно доцна сорта која покажува извонредна стабилност како во приносите, така и во...

+ Додади во кошничка

Пченица АПАЧИ (Apache) (25кг)

800,00 ден

Озима средно доцна сорта која покажува извонредна стабилност како во приносите, така и во...

+ Додади во кошничка