Производот е означен со 'zrno'

Слика на Пченка МАС 37В (MAS 37V) (50.000 зрна)

3.800,00 ден

Пченка МАС 37В (MAS 37V) (50.0...

Непобедливата, рана рустикална пченка! Пченка за зрно!

+ Додади во кошничка

Пченка МАС 37В (MAS 37V) (50.0...

3.800,00 ден

Непобедливата, рана рустикална пченка! Пченка за зрно!

+ Додади во кошничка
Слика на Пченка МАС 40Ф (MAS 40F)

3.800,00 ден

Пченка МАС 40Ф (MAS 40F)

Рана, продуктивна, стрес-толерантна, рустикална звезда меѓу пченките!

+ Додади во кошничка

Пченка МАС 40Ф (MAS 40F)

3.800,00 ден

Рана, продуктивна, стрес-толерантна, рустикална звезда меѓу пченките!

+ Додади во кошничка
Слика на Пченка МАС 56А (MAS 56A) (50.000 зрна)

3.800,00 ден

Пченка МАС 56А (MAS 56A) (50.0...

Вигорозен и високо приносен средно ран хибрид ! Пченка за зрно и за силажа!

+ Додади во кошничка

Пченка МАС 56А (MAS 56A) (50.0...

3.800,00 ден

Вигорозен и високо приносен средно ран хибрид ! Пченка за зрно и за силажа!

+ Додади во кошничка
Слика на Пченка МАС 64П (MAS 64P)

3.800,00 ден

Пченка МАС 64П (MAS 64P)

Новата FAO класа, разноврсна и сигурна! Пченка за зрно и за силажа!

+ Додади во кошничка

Пченка МАС 64П (MAS 64P)

3.800,00 ден

Новата FAO класа, разноврсна и сигурна! Пченка за зрно и за силажа!

+ Додади во кошничка
Слика на Пченка МАС 70Ф (MAS 70F)

3.800,00 ден

Пченка МАС 70Ф (MAS 70F)

Генетика што го покачува приносот на пченка за зрно и силажа!

+ Додади во кошничка

Пченка МАС 70Ф (MAS 70F)

3.800,00 ден

Генетика што го покачува приносот на пченка за зрно и силажа!

+ Додади во кошничка