Ledra Ltd

Picture of Ф-ТОП ОРМОН 20 (F-TOP ORMON 20) (1000кг)

19.440,00 ден

Ф-ТОП ОРМОН 20 (F-TOP ORMON 20...

Ф-ТОП ОРМОН 20 (F-TOP ORMON 20) се целосни густи органско-хемиски ѓубрива. Овие ѓубрива му...

Add to cart

Ф-ТОП ОРМОН 20 (F-TOP ORMON 20...

19.440,00 ден

Ф-ТОП ОРМОН 20 (F-TOP ORMON 20) се целосни густи органско-хемиски ѓубрива. Овие ѓубрива му...

Add to cart
Picture of СТЕНЛЕЈ (250гр)

150,00 ден

СТЕНЛЕЈ (250гр)

СТЕНЛЕЈ (STANLEY) Органско хранлив серум со високо хранлива и биолошка вредност. Еко...

Add to cart

СТЕНЛЕЈ (250гр)

150,00 ден

СТЕНЛЕЈ (STANLEY) Органско хранлив серум со високо хранлива и биолошка вредност. Еко...

Add to cart
Picture of ПЛАСИС ФЕРА (PLASIS FERUM) (1000кг)

13.500,00 ден

ПЛАСИС ФЕРА (PLASIS FERUM) (10...

ПЛАСИС ФЕРА (PLASIS FERUM) подобрувач на почвата, хумусен производ за реформирање на почв...

Add to cart

ПЛАСИС ФЕРА (PLASIS FERUM) (10...

13.500,00 ден

ПЛАСИС ФЕРА (PLASIS FERUM) подобрувач на почвата, хумусен производ за реформирање на почв...

Add to cart
Picture of ПЛАСИС КАЛЦИУМ (PLASIS CALCIUM) (1000кг)

11.700,00 ден

ПЛАСИС КАЛЦИУМ (PLASIS CALCIUM...

ПЛАСИС КАЛЦИУМ (PLASIS CALCIUM) (подобрувач на почвата, хумусен производ за реформирање н...

Add to cart

ПЛАСИС КАЛЦИУМ (PLASIS CALCIUM...

11.700,00 ден

ПЛАСИС КАЛЦИУМ (PLASIS CALCIUM) (подобрувач на почвата, хумусен производ за реформирање н...

Add to cart
Picture of ТРЕФО МИКС (250гр)

140,00 ден

ТРЕФО МИКС (250гр)

ТРЕФО МИКС (TREFO MIX) Tечно органско-хемиско ѓубриво со хумусни соединенија-аминокисели...

Add to cart

ТРЕФО МИКС (250гр)

140,00 ден

ТРЕФО МИКС (TREFO MIX) Tечно органско-хемиско ѓубриво со хумусни соединенија-аминокисели...

Add to cart
Picture of БЛУ СТАР (BLUE STAR) 15-30-15 (1кг)

90,00 ден

БЛУ СТАР (BLUE STAR) 15-30-15 ...

БЛУ СТАР (BLUE STAR) 15-30-15 Високо квалитетни кристални, водорастворливи, збогатени со ...

Add to cart

БЛУ СТАР (BLUE STAR) 15-30-15 ...

90,00 ден

БЛУ СТАР (BLUE STAR) 15-30-15 Високо квалитетни кристални, водорастворливи, збогатени со ...

Add to cart