AGROGLOBE

Слика на Пченица АНДИНО (Andino) (25кг)

ден 800,00

Пченица АНДИНО (Andino) (25кг)

Озима средно рана сорта наменета за услови на интензивно производство!

+ Додади во кошничка

Пченица АНДИНО (Andino) (25кг)

ден 800,00

Озима средно рана сорта наменета за услови на интензивно производство!

+ Додади во кошничка
Слика на Пченица АНАПУРНА (Anapurna) (25кг)

ден 800,00

Пченица АНАПУРНА (Anapurna) (2...

Озима рана сорта наменета за услови на интензивно производство!

+ Додади во кошничка

Пченица АНАПУРНА (Anapurna) (2...

ден 800,00

Озима рана сорта наменета за услови на интензивно производство!

+ Додади во кошничка
Слика на Пченица АПАЧИ (Apache) (25кг)

ден 800,00

Пченица АПАЧИ (Apache) (25кг)

Озима средно доцна сорта која покажува извонредна стабилност како во приносите, така и во...

+ Додади во кошничка

Пченица АПАЧИ (Apache) (25кг)

ден 800,00

Озима средно доцна сорта која покажува извонредна стабилност како во приносите, така и во...

+ Додади во кошничка