Поледелство

Слика на Пченица АПАЧИ (Apache) (25кг)

ден 800,00

Пченица АПАЧИ (Apache) (25кг)

Озима средно доцна сорта која покажува извонредна стабилност како во приносите, така и во...

+ Додади во кошничка

Пченица АПАЧИ (Apache) (25кг)

ден 800,00

Озима средно доцна сорта која покажува извонредна стабилност како во приносите, така и во...

+ Додади во кошничка
Слика на Пченица АНДИНО (Andino) (25кг)

ден 800,00

Пченица АНДИНО (Andino) (25кг)

Озима средно рана сорта наменета за услови на интензивно производство!

+ Додади во кошничка

Пченица АНДИНО (Andino) (25кг)

ден 800,00

Озима средно рана сорта наменета за услови на интензивно производство!

+ Додади во кошничка
Слика на Пченица АНАПУРНА (Anapurna) (25кг)

ден 800,00

Пченица АНАПУРНА (Anapurna) (2...

Озима рана сорта наменета за услови на интензивно производство!

+ Додади во кошничка

Пченица АНАПУРНА (Anapurna) (2...

ден 800,00

Озима рана сорта наменета за услови на интензивно производство!

+ Додади во кошничка
Слика на Пченка КАЛЦИО (CALCIO) (50.000 зрна)

ден 3.800,00

Пченка КАЛЦИО (CALCIO) (50.000...

Со години гаранција за квалитет! Пченка за зрно и за силажа!

+ Додади во кошничка

Пченка КАЛЦИО (CALCIO) (50.000...

ден 3.800,00

Со години гаранција за квалитет! Пченка за зрно и за силажа!

+ Додади во кошничка
Слика на Пченка МАС 56А (MAS 56A) (50.000 зрна)

ден 3.800,00

Пченка МАС 56А (MAS 56A) (50.0...

Вигорозен и високо приносен средно ран хибрид ! Пченка за зрно и за силажа!

+ Додади во кошничка

Пченка МАС 56А (MAS 56A) (50.0...

ден 3.800,00

Вигорозен и високо приносен средно ран хибрид ! Пченка за зрно и за силажа!

+ Додади во кошничка
Слика на Пченка МАС 70Ф (MAS 70F)

ден 3.800,00

Пченка МАС 70Ф (MAS 70F)

Генетика што го покачува приносот на пченка за зрно и силажа!

+ Додади во кошничка

Пченка МАС 70Ф (MAS 70F)

ден 3.800,00

Генетика што го покачува приносот на пченка за зрно и силажа!

+ Додади во кошничка