Органско-хемиски ѓубрива

Слика на Ф-ТОП ОРМОН 20 (F-TOP ORMON 20) (1000кг)

19.440,00 ден

Ф-ТОП ОРМОН 20 (F-TOP ORMON 20...

Ф-ТОП ОРМОН 20 (F-TOP ORMON 20) се целосни густи органско-хемиски ѓубрива. Овие ѓубрива му...

+ Додади во кошничка

Ф-ТОП ОРМОН 20 (F-TOP ORMON 20...

19.440,00 ден

Ф-ТОП ОРМОН 20 (F-TOP ORMON 20) се целосни густи органско-хемиски ѓубрива. Овие ѓубрива му...

+ Додади во кошничка
Слика на ПЛАСИС ФЕРА (PLASIS FERUM) (1000кг)

13.500,00 ден

ПЛАСИС ФЕРА (PLASIS FERUM) (10...

ПЛАСИС ФЕРА (PLASIS FERUM) подобрувач на почвата, хумусен производ за реформирање на почв...

+ Додади во кошничка

ПЛАСИС ФЕРА (PLASIS FERUM) (10...

13.500,00 ден

ПЛАСИС ФЕРА (PLASIS FERUM) подобрувач на почвата, хумусен производ за реформирање на почв...

+ Додади во кошничка
Слика на СТЕНЛЕЈ (250гр

150,00 ден

СТЕНЛЕЈ (250гр

СТЕНЛЕЈ (STANLEY) Органско хранлив серум со високо хранлива и биолошка вредност. Еко...

+ Додади во кошничка

СТЕНЛЕЈ (250гр

150,00 ден

СТЕНЛЕЈ (STANLEY) Органско хранлив серум со високо хранлива и биолошка вредност. Еко...

+ Додади во кошничка
Слика на ПЛАСИС КАЛЦИУМ (PLASIS CALCIUM) (1000кг)

11.700,00 ден

ПЛАСИС КАЛЦИУМ (PLASIS CALCIUM...

ПЛАСИС КАЛЦИУМ (PLASIS CALCIUM) (подобрувач на почвата, хумусен производ за реформирање н...

+ Додади во кошничка

ПЛАСИС КАЛЦИУМ (PLASIS CALCIUM...

11.700,00 ден

ПЛАСИС КАЛЦИУМ (PLASIS CALCIUM) (подобрувач на почвата, хумусен производ за реформирање н...

+ Додади во кошничка
Слика на ТРЕФО МИКС (250гр)

140,00 ден

ТРЕФО МИКС (250гр)

ТРЕФО МИКС (TREFO MIX) Tечно органско-хемиско ѓубриво со хумусни соединенија-аминокисели...

+ Додади во кошничка

ТРЕФО МИКС (250гр)

140,00 ден

ТРЕФО МИКС (TREFO MIX) Tечно органско-хемиско ѓубриво со хумусни соединенија-аминокисели...

+ Додади во кошничка
Слика на САН АНТИ (SUN ANTI) 20-10-10 (25кг)

0,00 ден

САН АНТИ (SUN ANTI) 20-10-10 (...

САН АНТИ (SUN ANTI) 20-10-10 Грануларно органско-хемиско високо квалитетно ѓубриво збогат...

+ Додади во кошничка

САН АНТИ (SUN ANTI) 20-10-10 (...

0,00 ден

САН АНТИ (SUN ANTI) 20-10-10 Грануларно органско-хемиско високо квалитетно ѓубриво збогат...

+ Додади во кошничка