Маисадур Семенсис (Maisadour Semences)

            Маисадур Семенсис (Maisadour Semences) е европска компанија, експерт во селекција, производство и маркетинг на семенски материјал. Нивна цел е да обезбедат елитно и најдобро производство на хибриди на пченка, сончоглед, луцерка и маслодајна репка, а се докажани лидери во производството на пченка и маслодајна репка. Со 65 години искуство и експертиза во полето на генетика и технологија на производство, 5 центри за истражување и развој во Европа, 3 фабрики за производство лоцирани во Франција, Украина и Шпанија, денеска кооперативната група Маисадур е активна во преку 40 земји, од Југо-западна Франција, преку континентална Европа, па се и околу Медитеранскиот слив.

            Маисадур Семенсис (Maisadour Semences) го гарантираат високо-квалитетниот семенски материјал благодарение на стабилната мрежа од човечка сила и знаење и најновите технолошки процеси достапни на пазарот на наука. 10-15 години се потребни за да се комплетира циклусот за истражување и развој во производство на семе проверено за негова најдобра употреба и правилно позиционирање, како и советување на фармерите за правилна технологија на негово одгледување!

            ИГН МАГРО Агрохемикал е ексклузивен застапник на портфолиото на оваа голема компанија и нивните производи се достапни на нашите производители низ различни локации во нашата земја.

Слика на Пченка КАЛЦИО (CALCIO) (50.000 зрна)

ден 3.800,00

Пченка КАЛЦИО (CALCIO) (50.000...

Со години гаранција за квалитет! Пченка за зрно и за силажа!

+ Додади во кошничка

Пченка КАЛЦИО (CALCIO) (50.000...

ден 3.800,00

Со години гаранција за квалитет! Пченка за зрно и за силажа!

+ Додади во кошничка
Слика на Пченка МАС 56А (MAS 56A) (50.000 зрна)

ден 3.800,00

Пченка МАС 56А (MAS 56A) (50.0...

Вигорозен и високо приносен средно ран хибрид ! Пченка за зрно и за силажа!

+ Додади во кошничка

Пченка МАС 56А (MAS 56A) (50.0...

ден 3.800,00

Вигорозен и високо приносен средно ран хибрид ! Пченка за зрно и за силажа!

+ Додади во кошничка
Слика на Пченка МАС 70Ф (MAS 70F)

ден 3.800,00

Пченка МАС 70Ф (MAS 70F)

Генетика што го покачува приносот на пченка за зрно и силажа!

+ Додади во кошничка

Пченка МАС 70Ф (MAS 70F)

ден 3.800,00

Генетика што го покачува приносот на пченка за зрно и силажа!

+ Додади во кошничка
Слика на Пченка МАС 37В (MAS 37V) (50.000 зрна)

ден 3.800,00

Пченка МАС 37В (MAS 37V) (50.0...

Непобедливата, рана рустикална пченка! Пченка за зрно!

+ Додади во кошничка

Пченка МАС 37В (MAS 37V) (50.0...

ден 3.800,00

Непобедливата, рана рустикална пченка! Пченка за зрно!

+ Додади во кошничка
Слика на Пченка МАС 40Ф (MAS 40F)

ден 3.800,00

Пченка МАС 40Ф (MAS 40F)

Рана, продуктивна, стрес-толерантна, рустикална звезда меѓу пченките!

+ Додади во кошничка

Пченка МАС 40Ф (MAS 40F)

ден 3.800,00

Рана, продуктивна, стрес-толерантна, рустикална звезда меѓу пченките!

+ Додади во кошничка
Слика на Пченка МАС 64П (MAS 64P)

ден 3.800,00

Пченка МАС 64П (MAS 64P)

Новата FAO класа, разноврсна и сигурна! Пченка за зрно и за силажа!

+ Додади во кошничка

Пченка МАС 64П (MAS 64P)

ден 3.800,00

Новата FAO класа, разноврсна и сигурна! Пченка за зрно и за силажа!

+ Додади во кошничка