Градинарство

Слика на Домат Ноеми Ф1 (500 семки)

ден 2.300,00

Домат Ноеми Ф1 (500 семки)

Хибрид на домат за пролетно производство со прекрасно оформени црвени плодови.

+ Додади во кошничка

Домат Ноеми Ф1 (500 семки)

ден 2.300,00

Хибрид на домат за пролетно производство со прекрасно оформени црвени плодови.

+ Додади во кошничка
Слика на Домат Ноеми Ф1 (100семки)

ден 450,00

Домат Ноеми Ф1 (100семки)

Хибрид на домат за пролетно производство со прекрасно оформени црвени плодови.

+ Додади во кошничка

Домат Ноеми Ф1 (100семки)

ден 450,00

Хибрид на домат за пролетно производство со прекрасно оформени црвени плодови.

+ Додади во кошничка