Везива

Слика на Везиво  Т-2000 (1кг)

180,00 ден

Везиво Т-2000 (1кг)

Нај користеното везиво во градинарството за врзување на градинарските растенија како што с...

+ Додади во кошничка

Везиво Т-2000 (1кг)

180,00 ден

Нај користеното везиво во градинарството за врзување на градинарските растенија како што с...

+ Додади во кошничка
Слика на Везиво  Т-320 (5кг)

750,00 ден

Везиво Т-320 (5кг)

Везиво кое што најчесто се користи кај балирачките за балирање на сламата, или пак за неко...

+ Додади во кошничка

Везиво Т-320 (5кг)

750,00 ден

Везиво кое што најчесто се користи кај балирачките за балирање на сламата, или пак за неко...

+ Додади во кошничка
Слика на Везиво  Т-500 (5кг)

750,00 ден

Везиво Т-500 (5кг)

Везиво кое што најчесто се користи кај балирачките за балирање на сламата, или пак за неко...

+ Додади во кошничка

Везиво Т-500 (5кг)

750,00 ден

Везиво кое што најчесто се користи кај балирачките за балирање на сламата, или пак за неко...

+ Додади во кошничка