Буриња

Слика на Буре 15 литри

180,00 ден

Буре 15 литри

Пластично буре со широк спектар на примена. Може да се користи за зимница, за складирање н...

+ Додади во кошничка

Буре 15 литри

180,00 ден

Пластично буре со широк спектар на примена. Може да се користи за зимница, за складирање н...

+ Додади во кошничка
Слика на Буре 20 литри

205,00 ден

Буре 20 литри

Пластично буре со широк спектар на примена. Може да се користи за зимница, за складирање н...

+ Додади во кошничка

Буре 20 литри

205,00 ден

Пластично буре со широк спектар на примена. Може да се користи за зимница, за складирање н...

+ Додади во кошничка
Слика на Буре 25 литри

245,00 ден

Буре 25 литри

Пластично буре со широк спектар на примена. Може да се користи за зимница, за складирање н...

+ Додади во кошничка

Буре 25 литри

245,00 ден

Пластично буре со широк спектар на примена. Може да се користи за зимница, за складирање н...

+ Додади во кошничка
Слика на Буре 30 литри со притискач

300,00 ден

Буре 30 литри со притискач

Пластично буре со широк спектар на примена. Може да се користи за зимница, за складирање н...

+ Додади во кошничка

Буре 30 литри со притискач

300,00 ден

Пластично буре со широк спектар на примена. Може да се користи за зимница, за складирање н...

+ Додади во кошничка
Слика на Буре 45 литри со притискач

485,00 ден

Буре 45 литри со притискач

Пластично буре со широк спектар на примена. Може да се користи за зимница, за складирање н...

+ Додади во кошничка

Буре 45 литри со притискач

485,00 ден

Пластично буре со широк спектар на примена. Може да се користи за зимница, за складирање н...

+ Додади во кошничка
Слика на Буре 60 литри со притискач и славина

590,00 ден

Буре 60 литри со притискач и с...

Пластично буре со широк спектар на примена. Може да се користи за зимница, за складирање н...

+ Додади во кошничка

Буре 60 литри со притискач и с...

590,00 ден

Пластично буре со широк спектар на примена. Може да се користи за зимница, за складирање н...

+ Додади во кошничка