Наши Препораки

Слика на ТРЕФО МИКС (250гр)

140,00 ден

ТРЕФО МИКС (250гр)

ТРЕФО МИКС (TREFO MIX) Tечно органско-хемиско ѓубриво со хумусни соединенија-аминокисели...

+ Додади во кошничка

ТРЕФО МИКС (250гр)

140,00 ден

ТРЕФО МИКС (TREFO MIX) Tечно органско-хемиско ѓубриво со хумусни соединенија-аминокисели...

+ Додади во кошничка
Слика на Пченица АПАЧИ (Apache) (25кг)

800,00 ден

Пченица АПАЧИ (Apache) (25кг)

Озима средно доцна сорта која покажува извонредна стабилност како во приносите, така и во...

+ Додади во кошничка

Пченица АПАЧИ (Apache) (25кг)

800,00 ден

Озима средно доцна сорта која покажува извонредна стабилност како во приносите, така и во...

+ Додади во кошничка
Слика на ПИНДСТРУП СУПСТРАТ ПЛУС БЛУ (PINDSTRUP SUBSTRATE PLUS BLUE) (300л)

1.200,00 ден

ПИНДСТРУП СУПСТРАТ ПЛУС БЛУ (P...

ПИНДСТРУП СУПСТРАТ ПЛУС БЛУ (PINDSTRUP SUBSTRATE PLUS BLUE) Супстрат со делумна содржина ...

+ Додади во кошничка

ПИНДСТРУП СУПСТРАТ ПЛУС БЛУ (P...

1.200,00 ден

ПИНДСТРУП СУПСТРАТ ПЛУС БЛУ (PINDSTRUP SUBSTRATE PLUS BLUE) Супстрат со делумна содржина ...

+ Додади во кошничка
Слика на Дворска трева ЗКИ (1кг)

300,00 ден

Дворска трева ЗКИ (1кг)

Дворска тревна смеса за формирање на зелени површини во дворовите или парковите.

+ Додади во кошничка

Дворска трева ЗКИ (1кг)

300,00 ден

Дворска тревна смеса за формирање на зелени површини во дворовите или парковите.

+ Додади во кошничка